Medlemskab

Køb af medlemskab og tilmeldinger kan foregå gennem hele sæsonen.

Du kan købe dit medlemskab online eller du kan møde op i vores Information, hvor du kan få hjælp.

Ønsker du at tegne online medlemskab kan du anvende linket længere nede på siden her, eller gå ind på Herning Kommune's hjemmeside under "aktivitetscentre og huse", finde Koloritten og klikke på "Bliv medlem".

Vær opmærksom på når du tilmelder du dig online, skal din PC anvende den browser der hedder "Chrome" eller den der hedder "Edge". Du kan ikke tilmelde dig med det gamle "e" som også hedder explore".

Derudover skal du være opmærksom på at dit dankort og din mobilepay er sat op til nethandel. Hvis ikke det er det, skal du kontakte din bank.

 

Når du køber medlemskab online og du tidligere har været medlem på et aktivitetscenter i Herning kommune skal du være opmærksom på at benytte din eksisterende profil. 

Benyt altså KUN feltet ”Ny profil", hvis du ikke allerede er, eller tidligere har været registreret i systemet

Ønsker du at at oprette medlemskab online, kan Du kan købe dit medlemskab her

 

Herning Kommune sletter profiler som ikke har været aktive i løbende år + 12 måneder. Dette er for at beskytte dine personoplysninger.
Hvis din profil ikke kommer frem ved at indtaste mobil nr. eller mail adresse, kan du være slettet i systemet pga. GDPR og du skal derfor benytte feltet "Ny profil". 

 

Hvis du har brug for hjælp til køb af medlemskab og tilmelding, hjælper vi dig gerne.
Mød op på Koloritten og og få hjælp til det ved Informationen. 
Tag gerne mobiltelefon og dankort med (hvis du har det). 

Når du har købt et medlemskab, kan du frit tilmelde dig nogle af de ca. 150 aktiviteter huset byder på og benytte dette fantastiske hus. 
Enkelte aktiviteter er der brugerbetaling på - se nærmere i Årsprogrammet.

Venteliste:
Hvis der er venteliste på det hold, du gerne vil tilmelde dig, er det en god ide at tilmelde alligevel. Så er vi klar over behovet og vil forsøge fx at åbne nye tilsvarende hold eller udvide holdene. Der kan f.eks. blive plads på holdet pga. andre, som melder fra. 
Det koster ikke brugerbetaling at stå på ventelisten.

 Priser: Se forsiden.