Opslagstavle

HERUNDER VIL DU KUNNE FINDE FORSKELLIGE VIGTIGE INFORMATIONER


KOLORITTENS JULELOTTERI

LODDER sælges i Informationen fra på mandag. Der sælges 5 lodder for 10,00 og 11 lodder for 20,00 kr. 

Der sælges fra Informationen fra mandag d. 14/11-fredag d. 9/12.


TEMADAG OSTEOPOROSE (KNOGLESKØRHED.):

HERNING KOMMUNE udbyder "Osteoporose temadag" tirsdag d. 29. november 8.30-15.30. Temadagen er for dig der har osteoporose og bosat i Herning kommune. Dagen er gratis at deltage i, og vil byde på undervisning omkring osteoporose, lidt omkring kost, medicin og bevægeøvelser. Vil du læse mere, kan du klikke her, hvor du også kan tilmelde dig.


JULEFROKOST PÅ KOLORITTEN:

JULEFROKOSTUDVALGET har i år valgt at imødekomme alle de mange henvendelser og ønsker om at holde holdvise små julefrokoster, ganske som I kender det fra Corona-tiden.

Der skal derfor tilmeldes som hold/aktivitet, og betales ved tilmeldingen i Informationen. Tilmeldingen skal være gjort SENEST uge 46, dvs. inden d. 18. november. Julefrokosterne afvikles alle i løbet af uge 48 dvs. fra mandag d. 28/11-2/12 begge dage incl.) Du kan læse mere her


FRA MANDAG D. 31. OKTOBER vil der forekomme lidt støj i perioder frem til medio december. Sygeplejen, vores nabo, skal have etableret nye bade-og omklædningsforhold i kælderen, og det betyder der i perioder vil være støjgener og pres på elevatoren i perioder.


KOLORITTEN ER KOMMET PÅ FACEBOOK:

SOM NOGET NYT prøver vi nu at række ud til medlemmer og andre interesserede via facebook. Du vil her kunne følge med i ting der sker her og nu, og har du ikke facebook skal du ikke fortvivle. Alle de gode nyheder vil stadig  være at finde her på hjemmesiden.

Søg: Koloritten i søgefeltet, og like gerne vores side. Del gerne siden, så vores nyheder og historier kommer vidt omkring.


KOLORITTEN KUNNE I SEPTEMBER FEJRE BÅDE 30 ÅRS JUBILÆUM OG ÅBENT HUS.

TAK til alle medlemmer, frivillige og eksterne udstillere der tirsdag d. 27. september var med til at åbne dørerne til Koloritten og inviterede alle interesserede indenfor til at se alle de mange og forskelligartede aktiviteter og fællesskaber, Koloritten kan byde på. En god dag med mange nye besøgende, så vi håber nogle af de mange finder vej til det fællesskab vi kan tilbyde.

Jubilæet valgte Centerrådet at fejre gennem en hel uge, hvor mange små arrangementer af forskellige karakterer tog form, og rundt regnet gennem ugen har vi haft godt 1000 mennesker indenfor.

Trækplasteret var nok vores frivillige bager Jahn fra vores Café, der onsdag d. 28. sep. bød på den længste lagkage i Kolorittens historie. 15 meter! Smagte dejligt og FLOT arbejde.

TAK til alle der var med til at gøre ugen fantastisk.

Billeder fra Åbent Hus og Jubilæumsugen kan du se her 

 


ER SKAK NOGET FOR DIG?

Skak er et meget gammelt, strategisk krigsspil, der menes at have sin oprindelse i Indien i det 6. århundrede, hvor spillet hed Chaturanga. Det er blevet populært i forskellige udformninger gennem historien og spilles af mange over hele verden, både som tidsfordriv og som professionel sport, og Kongen er den vigtigste brik.

Kunne du have lyst til at lade dig udfordre af dette hyggelige strategispil? Så har vi tilbuddet til dig! Vi mødes i Caféen hver fredag kl. 9.00-11.30.

Du kan tilmelde dig her, eller henvende dig i vores Information.


CORONA

CORONA er desværre blevet en hyppig gæst igen. HELDIGVIS har det til nu ikke fået konsekvenser for vores samvær og gode aktiviteter, -og det skulle gerne ikke komme dertil.

Vi skal derfor igen, have fat i alle vores gode vaner fra før sommerferien, og opfordrer derfor alle til (igen) at vise hensyn, spritte hænder, tørre falder og borde af, og selvfølgelig blive hjemme ved symptomer.


FRIVILLIGTUR 3. JUNI 2022.

CENTERRÅDET havde i år planlagt en fantastisk frivilligtur, som gik til Thyborøn. 73 frivillige blev dagen igennem forkælet grundet deres flotte indsats året igennem som frivillige her på Koloritten. 

Turen gik til Sea War museum i Thyborøn, med guidet tur rundt, efterfulgt af en flot og dejlig fiskebuffet incl. kaffe og eftermiddagskage i Fiskehallen, inden turen atter gik hjemover.

TAK til Centerrådet for en helt fantastisk tur.

   

Du kan se alle billederne her


ROYAL SIDE RUN

FREDAG D. 3. JUNI  samledes godt 220 pensionister fra aktivitetscentrene rundt i Herning, til Royal side Run. Godt 600 km blev der gået i alt!.

     

Du kan læse omtalen på TV Midt Vest her

Billederne fra dagen finder du her

 


DUS MED HIMLENS FUGLE- KULTURFEST I HERNING

  

Som en del af KULTURFEST Herning deltager Koloritten i projektet. 

I år fejres den spirende frihed og fællesskabet omkring kulturen ved at etablere en stor fællesinstallation af fugle, der breder sig over hele kommunen.

Aktuelt for Koloritten udstilles fugle i gården ved vores satellitgruppe i Nørregade 30 og her på Koloritten sættes og hænges fugle i vinduer og på bordene, lavet af medlemmer i Strikkegruppen og butiksgruppen.

Kulturfest Herning er fra 11.-18. juni.


KOLORITTENS CENTERRÅD.

Centerrådet vælges blandt Kolorittens medlemmer, og opgaven er, at sikre at Koloritten er stedet hvor aktivitet, fællesskab og trivsel er i fokus via varierede aktivitetstilbud og gode rammer for frivillige og brugere. Centerrådet fungerer i samarbejde med personalet.

Centerrådet har i år konstitueret sig med:

Centerrådsformand Lisbeth Kirkegaard, Næstformand Carsten Kuhlmann, Referent Ulla Bang, Kasserer Martinus Nielsen, Centerrådsmedlemmer: Susanne Just, Rosa Vestergård og Gynvor Kristensen.

Personale: Teamleder Allis Lunde og Aktivitetskoordinator Lisbeth Wium-Andersen. 


Modtager du som medlem ikke mails fra Koloritten?

Hvis du (som medlem) ikke modtager mails fra Koloritten, kan det enten skyldes, at din mail-adresse ikke er oplyst korrekt eller fordi mails fra Koloritten er "havnet" i din "spam"/ uønsket bakke. 

Hvis dette er tilfældet kan du igen se mails fra Koloritten, hvis du godkender Koloritten, som "sikker".

Hvis du ikke har en mailadresse, kan du vælge, at oplyse en andens persons mailadresse, som derved modtager mails fra os, hvorefter vedkommende kan give dig besked om diverse nyheder mm. 


LÆR AT TAKLE - HVERDAGEN SOM PÅRØRENDE:

Det kan være vanskeligt at håndtere sin egen hverdag, når man er pårørende til et menneske med langvarig sygdom. Følelser som utilstrækkelighed, smerte over at se sin kære, irritation, vrede, ked-af-det-hed mm. fylder ofte alt for meget, helt uden vi ved det, og skaber ofte en følelse hos den raske af dårlig samvittighed.

I Herning kommune har vi derfor et tilbud til dig som pårørende, hvor du som pårørende, lærer at tackle hverdagen. Kurset er gratis og foregår over 7 gange, og afholdes på Koloritten, Markedspladsen 2. 

Nye kurser forventes at starte op igen til efteråret, men ønsker du at vide mere, kan du kontakte: 

Forebyggende medarbejder Elin Barslund Madsen og høre mere.

Du kan træffe Elin på: Tlf. 9628 5447.

Du kan læse mere her:


HJERTESTARTER

Vigtig viden: Kolorittens hjertestarter er placeret i stueplan ved trappeopgang - mellem Koloritten og Hjemmeplejen (til højre for døren ind til Hjemmeplejen)


   


BILLEDER PÅ HJEMMESIDEN

Af og til tager vi på Koloritten billeder ved arrangementer og aktiviteter. Nogle af disse billeder bliver lagt på hjemmesiden. 
Ser du et billede af dig selv, som du ikke ønsker skal være der, kan du tage kontakt til Koloritten.
Billedet vil herefter blive fjernet. 
Der er ophavsret på billederne og de må ikke benyttes i andre sammenhænge. 


  • ANTAL MEDLEMMER OG FRIVILLIGE:

    Sæson 2021-2022 pr. 2. juni 2022: 781 medlemmer og 137 frivillige.