Opslagstavle


HERUNDER VIL DU KUNNE FINDE FORSKELLIGE VIGTIGE INFORMATIONER


VI INVITERER IND TIL ÅBENT HUS tirsdag d. 25. april kl. 10-13.00. Frivillige og medlemmer står klar til at inviterer indenfor, hvor du kan få dig en snak og måske prøve lidt af den aktivitet der kunne tiltrække dig.

Ønsker du en rundvisning på dagen, så henvend dig i Informationen på dagen. Du kan læse mere her

Vi glæder os til at se dig.


PÅSKE PÅ KOLORITTEN. Koloritten holder lukket hele påsken i år. Det vil sige vi lukker fredag d. 31. marts efter banko, og åbner op igen tirsdag d. 11. april kl. 08.00.

 

Vi ønsker alle en rigtig god påske.


ET FLOT CENTERRÅDSVALG 2023 med en flot stemmeprocent. Valget fordeler sig således: 

 Angela Thygesen

 53   STEMMER

 Bent Bak

  70   STEMMER

 Carsten Kuhlmann

 169   STEMMER

 Mariane Lins.

  113   STEMMER.

 Rosa Vestergaard.

  91   STEMMER.

Tillykke til Carsten Kuhlmann, Mariane Lins og Rosa Vestergaard, med det flotte resultat, og som alle 3 er valgt ind. Kolorittens nye centerråd konstituerer sig 30. marts. 


Et FLOT modeshow igår præsenteret af VOGUE. 84 havde købt sig billet til årets første Modeshow efter Corona, så det var et FLOT og velbesøgt show. Tiden og showet gik hurtigt, men heldigvis leverede Caféen som altid,  en dejlig eftermiddagskaffe m/brød. Til showet havde vores medlem Birte Andersen modtaget en fuld "make-over". Skulle hos frisør "MORGENHÅR" kl 9, sminkes hos SKIN SENSE kl. 11, og til sidst klædes på af VOGUE. Du kan se før og efter billeder, i billede serien her

For dig der har købt billet til showet igår, kan du mod forevisning af din billet få 20 % resten af ugen i VOGUE's butik i Tjørring.


 FASTELAVN bliver man aldrig for gammel til. En dejlig eftermiddag med flotte udklædninger, kattekonge og dronning, ogggg selvfølgelig hjemmebagte fastelavnsboller.

Du kan se billederne her


AKTIVE SENIORDAGE PÅ TVÆRS! "Aktive seniordage på tværs", er et tilbud til dig der er medlem på Holtbjerg, Koloritten og/eller Toftebo aktivitetscenter.
Du får mulighed for at afprøve 3 forskellige bevægelsesaktiviteter-eller bare en , og vi garanterer dig sved på panden.

        

De 3 bevægelsesdage er optakt til vores Royal side Run i Sdr. anlæg 26. maj, og derudover vil du få lejlighed til at afprøve én eller flere bevægelsesaktiviteter, ganske gratis.
Under hvert modul kan du afprøve henholdsvis "Senior floorball", "Træning i det fri", og/eller "Fitness Dance/Mindfulness/yoga og SMART træning." De 3 bevægelsesaktive dage afholdes: 20/3, 30/3 og 13/4. For at deltage skal du kunne begå dig selv. Du kan læse mere her hvor du også kan tilmelde dig.
Vi glæder os til at se dig!

INTERESSE-/NETVÆRKSGRUPPE starter op omkring Papirsblomster. Der vil ikke være en egentlig igangsætter, -holdet mødes om den fælles interesse at lave papirsblomster, og er alle lige ansvarlige for gruppens fællesskab, oprydning og fremmøde. Du skal selv medbringe materiale. Du kan læse mere her hvor du også kan melde dig til.


CENTERRÅDSVALG

IGEN I ÅR AFHOLDER Centerrådet valg. Vi har i år 3 på valg, hvoraf 2 modtager genvalg. Som medlem af Koloritten kan du stille op til valg. 

Så.... har du lyst til at stille op til valg? Så kan du henvende dig i Informationen fra mandag d. 6. februar, hvor der udleveres kandidatlister. Kandidatlisten skal være Informationen i hænde igen senest fredag d.24. februar kl. 12.00. 

Kandidater til valget synliggøres i uge 10 (6-10.marts).

Valget afvikles i uge 11 og offentliggøres fredag d. 17. marts kl. 12.00.


CENTERRÅDET inviterede i går husets medlemmer til nytårskur,. Et flot arrangement med hjemmelavet kransekage og bobler. Joan Hansen, formand for social- og sundhedsudvalget i Herning kommune leverede en flot nytårstale hvor værdierne i aktivitetscentrene flot blev fremhævet. Derudover afholdte leder Allis Lunde sin tale, som blandt andet indeholdte en stor TAK til alle medlemmer og frivillige for deres store indsats, rundede fremtidsperspektiver og en "lun jyde".

Aktivitetskoordinator Lisbeth Wium-Andersens tale rummede indhold omkring værdien i fællesskaber og vigtigheden i at "bygge broer", året der gik-og året der kommer og tilsidst sluttede centerrådsformand Lisbeth Kirkegaard af og ønskede husets medlemmer et rigtig GODT NYTÅR.

TAK til Centerrådet for en dejlig eftermiddag. Billederne kan du finde her

 


VINTEREN ER OVER OS og i år kan vi glæde os over absolut INGEN restriktioner. Dejligt! Vi henstiller dog til vi alle hjælper med at passe på hinanden, dvs: Bliv hjemme hvis du har symptomer og/eller feber, hold afstand, vask bordene af i Caféen og husk det med spritten :)


 KOLORITTEN ønsker  alle et rigtig godt og glædeligt nytår.

Vi glæder os til at komme igang igen, og at byde indenfor til endnu flere spændende arrangementer og aktiviteter. 

26. januar afholder Kolorittens Centerråd deres årlige Nytårskur. Du kan læse mere her


KOLORITTEN ER KOMMET PÅ FACEBOOK:

SOM NOGET NYT prøver vi nu at række ud til medlemmer og andre interesserede via facebook. Du vil her kunne følge med i ting der sker her og nu, og har du ikke facebook skal du ikke fortvivle. Alle de gode nyheder vil stadig  være at finde her på hjemmesiden.

Søg: Koloritten i søgefeltet, og like gerne vores side. Del gerne siden, så vores nyheder og historier kommer vidt omkring.


KOLORITTEN KUNNE I SEPTEMBER FEJRE BÅDE 30 ÅRS JUBILÆUM OG ÅBENT HUS.

TAK til alle medlemmer, frivillige og eksterne udstillere der tirsdag d. 27. september var med til at åbne dørerne til Koloritten og inviterede alle interesserede indenfor til at se alle de mange og forskelligartede aktiviteter og fællesskaber, Koloritten kan byde på. En god dag med mange nye besøgende, så vi håber nogle af de mange finder vej til det fællesskab vi kan tilbyde.

Jubilæet valgte Centerrådet at fejre gennem en hel uge, hvor mange små arrangementer af forskellige karakterer tog form, og rundt regnet gennem ugen har vi haft godt 1000 mennesker indenfor.

Trækplasteret var nok vores frivillige bager Jahn fra vores Café, der onsdag d. 28. sep. bød på den længste lagkage i Kolorittens historie. 15 meter! Smagte dejligt og FLOT arbejde.

TAK til alle der var med til at gøre ugen fantastisk.

Billeder fra Åbent Hus og Jubilæumsugen kan du se her  


CORONA

CORONA er desværre blevet en hyppig gæst igen. HELDIGVIS har det til nu ikke fået konsekvenser for vores samvær og gode aktiviteter, -og det skulle gerne ikke komme dertil.

Vi skal derfor igen, have fat i alle vores gode vaner fra før sommerferien, og opfordrer derfor alle til (igen) at vise hensyn, spritte hænder, tørre falder og borde af, og selvfølgelig blive hjemme ved symptomer.


FRIVILLIGTUR 3. JUNI 2022.

CENTERRÅDET havde i år planlagt en fantastisk frivilligtur, som gik til Thyborøn. 73 frivillige blev dagen igennem forkælet grundet deres flotte indsats året igennem som frivillige her på Koloritten. 

Turen gik til Sea War museum i Thyborøn, med guidet tur rundt, efterfulgt af en flot og dejlig fiskebuffet incl. kaffe og eftermiddagskage i Fiskehallen, inden turen atter gik hjemover.

TAK til Centerrådet for en helt fantastisk tur.

   

Du kan se alle billederne her


ROYAL SIDE RUN

FREDAG D. 3. JUNI  samledes godt 220 pensionister fra aktivitetscentrene rundt i Herning, til Royal side Run. Godt 600 km blev der gået i alt!.

     

Du kan læse omtalen på TV Midt Vest her

Billederne fra dagen finder du her

 


DUS MED HIMLENS FUGLE- KULTURFEST I HERNING

  

Som en del af KULTURFEST Herning deltager Koloritten i projektet. 

I år fejres den spirende frihed og fællesskabet omkring kulturen ved at etablere en stor fællesinstallation af fugle, der breder sig over hele kommunen.

Aktuelt for Koloritten udstilles fugle i gården ved vores satellitgruppe i Nørregade 30 og her på Koloritten sættes og hænges fugle i vinduer og på bordene, lavet af medlemmer i Strikkegruppen og butiksgruppen.

Kulturfest Herning er fra 11.-18. juni.


KOLORITTENS CENTERRÅD.

Centerrådet vælges blandt Kolorittens medlemmer, og opgaven er, at sikre at Koloritten er stedet hvor aktivitet, fællesskab og trivsel er i fokus via varierede aktivitetstilbud og gode rammer for frivillige og brugere. Centerrådet fungerer i samarbejde med personalet.

Centerrådet har i år konstitueret sig med:

Centerrådsformand Lisbeth Kirkegaard, Næstformand Carsten Kuhlmann, Referent Ulla Bang, Kasserer Martinus Nielsen, Centerrådsmedlemmer: Susanne Just, Rosa Vestergård og Gynvor Kristensen.

Personale: Teamleder Allis Lunde og Aktivitetskoordinator Lisbeth Wium-Andersen. 


Modtager du som medlem ikke mails fra Koloritten?

Hvis du (som medlem) ikke modtager mails fra Koloritten, kan det enten skyldes, at din mail-adresse ikke er oplyst korrekt eller fordi mails fra Koloritten er "havnet" i din "spam"/ uønsket bakke. 

Hvis dette er tilfældet kan du igen se mails fra Koloritten, hvis du godkender Koloritten, som "sikker".

Hvis du ikke har en mailadresse, kan du vælge, at oplyse en andens persons mailadresse, som derved modtager mails fra os, hvorefter vedkommende kan give dig besked om diverse nyheder mm. 


LÆR AT TAKLE - HVERDAGEN SOM PÅRØRENDE:

Det kan være vanskeligt at håndtere sin egen hverdag, når man er pårørende til et menneske med langvarig sygdom. Følelser som utilstrækkelighed, smerte over at se sin kære, irritation, vrede, ked-af-det-hed mm. fylder ofte alt for meget, helt uden vi ved det, og skaber ofte en følelse hos den raske af dårlig samvittighed.

I Herning kommune har vi derfor et tilbud til dig som pårørende, hvor du som pårørende, lærer at tackle hverdagen. Kurset er gratis og foregår over 7 gange, og afholdes på Koloritten, Markedspladsen 2. 

Nye kurser forventes at starte op igen til efteråret, men ønsker du at vide mere, kan du kontakte: 

Forebyggende medarbejder Elin Barslund Madsen og høre mere.

Du kan træffe Elin på: Tlf. 9628 5447.

Du kan læse mere her:


HJERTESTARTER

Vigtig viden: Kolorittens hjertestarter er placeret i stueplan ved trappeopgang - mellem Koloritten og Hjemmeplejen (til højre for døren ind til Hjemmeplejen)


   


BILLEDER PÅ HJEMMESIDEN

Af og til tager vi på Koloritten billeder ved arrangementer og aktiviteter. Nogle af disse billeder bliver lagt på hjemmesiden. 
Ser du et billede af dig selv, som du ikke ønsker skal være der, kan du tage kontakt til Koloritten.
Billedet vil herefter blive fjernet. 
Der er ophavsret på billederne og de må ikke benyttes i andre sammenhænge. 


  • ANTAL MEDLEMMER OG FRIVILLIGE:

    Sæson 2021-2022 pr. 2. juni 2022: 781 medlemmer og 137 frivillige.