Opslagstavle


HERUNDER VIL DU KUNNE FINDE FORSKELLIGE VIGTIGE INFORMATIONER


KLIPPEKORT. Fra 1. oktober 2023 kan du som noget nyt på Koloritten købe et "klippekort" gældende 3 mdr. fra købsdato. KLIPPEKORTET vil give dig adgang til at "prøve" et begrænset medlemskab til Koloritten, og du vil have mulighed for (efter nærmere aftale) at afprøve 5 aktiviteter - enten den samme 5 gange, eller 5 forskellige. 

KLIPPEKORTET giver dig i de 3 mdr. samme rettigheder til brug af Koloritten, som et ordinært medlemskab vil give dig.

Nysgerrig? Så kom forbi vores Information og hør nærmere.


KOLORITHØJSKOLEN starter op mandag d. 2. oktober, og "Højskolen" er for alle interesserede, dvs. du behøver ikke være medlem på Koloritten for at deltage.

Flemming Både fra Viby leder os denne mandag gennem en "snip" af Flemming Bamse Jørgensens liv og musik, og foredraget krydres med et par af hans sange.

Kolorithøjskolen er et tilbud til alle interesserede, og dørene åbnes kl. 13.15. 

Pris pensionister: 70 kr. Andre: 80 kr. Prisen er incl. kaffe og kage.

Du kan finde Kolorithøjskolens program for kommende sæson her


TILMELDING NY SÆSON. 10. august kl. 9.00 åbnes for køb af medlemskab. Vi anbefaler så vidt muligt du køber dit medlemskab på hjemmesiden, som du kan finde her

Husk du skal accepterer/tillade "alle cookies" på Herning kommunes hjemmeside.

 

Den 24.august 2023 kl. 9.00 åbnes for tilmelding på hold. Også her anbefaler vi du tilmelder dig online, og det kan du gøre ved at følge linket her

Vi sidder klar til at hjælpe dig begge dage, så har du brug for hjælp, så kig forbi.

Vi glæder os til at se jer og tage hul på vores nye sæson.


SUSSE LUND udstiller fra 10. august til medio oktober her på Koloritten. Susse anvender akryl, vandfarver, tusser og meget mere. Kig forbi i vores åbningstid og se de meget flotte og farvestrålende malerier der lyser op i Caféen og på gangene her på Koloritten.


VORES FLINKE OG RARE PEDELLER er ved at montere et lille "sejl" på vores skønne altan, så der kan søges lidt skygge i disse varme dage. For nogen af os, bliver det en rigtig god gave :) 


ÅRSPROGRAMMET FOR VORES NYE SÆSON 2023-2024 er nu klar, og kan købes i Informationen til 25 kr. eller læses online her

 


 ROYAL SIDE RUN i fredags med godt 200 deltagende fra Herning kommunes aktivitetscentre og huse:) En skøn dag, hvor løbe-/gå skoene blevet prøvet til, smilene sad højt og solen skinnede. En virkelig dejlig dag! 

Du kan se billederne fra arrangementet her

 


EN RIGTIG GOD DAG I SDR. ANLÆG IGÅR, udetræning var på programmet. Vores 2 skarpe fysioterapeuter Jytte Hoffmann og Christina Særkjær, havde lagt et rigtig fint program, og til sidst sluttedes der med caféens pølsehorn og en ½ flaske vand. En rigtig god dag! 

       

Flere billeder kan du se kan du se her 


Så tar' vi cyklerne frem......

Vi vil cykle ture på omkring 20-25 km, alt efter hvad vi bliver enige om, og vi vil have fokus på motionen, at hygge os, og når vi har kørt halvvejen, finder vi et sted at holde pause.

Du kan deltage som medlem af Koloritten og du skal kunne begå dig selv.

Det er gratis at være med, men af hensyn til igangsætterne, vil vi gerne du tilmelder dig holdet. Du kan tilmelde dig her eller du kan henvende dig i Informationen.

Vi mødes på dagen på P-Pladsen på Markedspladsen. (Foran Koloritten, ved det gamle bus stoppested.)

Medbring gerne cykelhjelm, godt humør, tøj efter vejret og evt. vand/frugt.

Beskrivelse: Sammen finder vi dejlige steder at køre.

Mødedag: Mandage 9.30 til ca. 11.30. Vi starter første gang 8. maj.

Du kan deltage både på el-cykel eller almindelig cykel.


Igangsætter: Eva Sørensen og Birthe Molbæk Hansen. 


KOLORITTENS CENTERRÅD har nu konstitueret sig som følger:

Centerrådsformand Lisbeth Kirkegaard, Næstformand Carsten Kuhlmann, Referent Ulla Bang, Kasserer Mariane Lins, Centerrådsmedlemmer: Susanne Just, Rosa Vestergård og Gynvor Kristensen.

Personale: Teamleder Allis Lunde og Aktivitetskoordinator Lisbeth Wium-Andersen. 

CENTERRÅDET er Kolorittens brugerstyrede bestyrelse, og er valgt blandt Kolorittens medlemmer.

Centerrådets opgave er at Koloritten er stedet hvor AKTIVITET, FÆLLESSKAB OG TRIVSEL er i fokus via varierede aktivitetsudbud og gode rammer for både frivillige og medlemmer. Centerrådet fungerer i samarbejde med personalet. Centerrådet er altid interesseret i forslag, ideer og ønsker fra dig som medlem, og du kan til hver en tid tage kontakt til den du ønsker.


KOPPER BLIVER TIL KRUS

Efter påske vil det ikke længere være muligt at købe dig en kop kaffe i vores Café, men i stedet vil du kunne købe et krus te eller kaffe. Der er en lille prisforskel på 3 kr., men det håber vi på imødekommes.

 


ET FLOT CENTERRÅDSVALG 2023 med en flot stemmeprocent. Valget fordeler sig således: 

 Angela Thygesen

 53   STEMMER

 Bent Bak

  70   STEMMER

 Carsten Kuhlmann

 169   STEMMER

 Mariane Lins.

  113   STEMMER.

 Rosa Vestergaard.

  91   STEMMER.

Tillykke til Carsten Kuhlmann, Mariane Lins og Rosa Vestergaard, med det flotte resultat, og som alle 3 er valgt ind. Kolorittens nye centerråd konstituerer sig 30. marts. 

 


INTERESSE-/NETVÆRKSGRUPPE starter op omkring Papirsblomster. Der vil ikke være en egentlig igangsætter, -holdet mødes om den fælles interesse at lave papirsblomster, og er alle lige ansvarlige for gruppens fællesskab, oprydning og fremmøde. Du skal selv medbringe materiale. Du kan læse mere her hvor du også kan melde dig til.

 

 


KOLORITTEN ER KOMMET PÅ FACEBOOK:

SOM NOGET NYT prøver vi nu at række ud til medlemmer og andre interesserede via facebook. Du vil her kunne følge med i ting der sker her og nu, og har du ikke facebook skal du ikke fortvivle. Alle de gode nyheder vil stadig  være at finde her på hjemmesiden.

Søg: Koloritten i søgefeltet, og like gerne vores side. Del gerne siden, så vores nyheder og historier kommer vidt omkring.


Modtager du som medlem ikke mails fra Koloritten?

Hvis du (som medlem) ikke modtager mails fra Koloritten, kan det enten skyldes, at din mail-adresse ikke er oplyst korrekt eller fordi mails fra Koloritten er "havnet" i din "spam"/ uønsket bakke. 

Hvis dette er tilfældet kan du igen se mails fra Koloritten, hvis du godkender Koloritten, som "sikker".

Hvis du ikke har en mailadresse, kan du vælge, at oplyse en andens persons mailadresse, som derved modtager mails fra os, hvorefter vedkommende kan give dig besked om diverse nyheder mm. 


LÆR AT TAKLE - HVERDAGEN SOM PÅRØRENDE:

Det kan være vanskeligt at håndtere sin egen hverdag, når man er pårørende til et menneske med langvarig sygdom. Følelser som utilstrækkelighed, smerte over at se sin kære, irritation, vrede, ked-af-det-hed mm. fylder ofte alt for meget, helt uden vi ved det, og skaber ofte en følelse hos den raske af dårlig samvittighed.

I Herning kommune har vi derfor et tilbud til dig som pårørende, hvor du som pårørende, lærer at tackle hverdagen. Kurset er gratis og foregår over 7 gange, og afholdes på Koloritten, Markedspladsen 2. 

Nye kurser forventes at starte op igen til efteråret, men ønsker du at vide mere, kan du kontakte: 

Forebyggende medarbejder Elin Barslund Madsen og høre mere.

Du kan træffe Elin på: Tlf. 9628 5447.

Du kan læse mere her:


HJERTESTARTER

Vigtig viden: Kolorittens hjertestarter er placeret i stueplan ved trappeopgang - mellem Koloritten og Hjemmeplejen (til højre for døren ind til Hjemmeplejen)


   


BILLEDER PÅ HJEMMESIDEN

Af og til tager vi på Koloritten billeder ved arrangementer og aktiviteter. Nogle af disse billeder bliver lagt på hjemmesiden. 
Ser du et billede af dig selv, som du ikke ønsker skal være der, kan du tage kontakt til Koloritten.
Billedet vil herefter blive fjernet. 
Der er ophavsret på billederne og de må ikke benyttes i andre sammenhænge. 


  • ANTAL MEDLEMMER OG FRIVILLIGE:

    Sæson 2022-2023 pr. 1/7 2023: 771 medlemmer og 137 frivillige.