Opslagstavle

HERUNDER VIL DU KUNNE FINDE FORSKELLIGE VIGTIGE INFORMATIONER


TRÆNINGSSALEN OPDATERES

Vores træningssal skal opdateres med maling og nye maskiner, og derfor skal pedellerne have arbejdsro til at flytte maskiner ud af lokalet.

Derfor er AL TRÆNING AFLYST I TRÆNINGSSALEN onsdag, torsdag og fredag i uge 32 (10., 11. og 12. august.)

De næste uger vil der være træning, men alle skal være opmærksom på at intet er som det plejer, da maskinerne vil stå forskellige steder og ikke alle vil være tilgængelige i en kortere periode. Vi håber at træningssalen igen er klar ti uge 35.


NY SÆSON

Vores nye sæson starter op torsdag d. 1. september 2022.

Du kan købe dit medlemskab til den nye sæson fra torsdag d. 11. august, og melde dig til aktivitet og få hjælp til at købe medlemskab torsdag d. 18. august. kl. 9.00.

Vil du se hvilke aktiviteter der er i vores nye sæson, kan du se vores Årsprogram online her , eller du kan købe et  i Informationen til 25 kr.


CORONA

CORONA er desværre blevet en hyppig gæst igen. HELDIGVIS har det til nu ikke fået konsekvenser for vores samvær og gode aktiviteter, -og det skulle gerne ikke komme dertil.

Vi skal derfor igen, have fat i alle vores gode vaner fra før sommerferien, og opfordrer derfor alle til (igen) at vise hensyn, spritte hænder, tørre falder og borde af, og selvfølgelig blive hjemme ved symptomer.


FRIVILLIGTUR 3. JUNI 2022.

CENTERRÅDET havde i år planlagt en fantastisk frivilligtur, som gik til Thyborøn. 73 frivillige blev dagen igennem forkælet grundet deres flotte indsats året igennem som frivillige her på Koloritten. 

Turen gik til Sea War museum i Thyborøn, med guidet tur rundt, efterfulgt af en flot og dejlig fiskebuffet incl. kaffe og eftermiddagskage i Fiskehallen, inden turen atter gik hjemover.

TAK til Centerrådet for en helt fantastisk tur.

   

Du kan se alle billederne her


ROYAL SIDE RUN

FREDAG D. 3. JUNI  samledes godt 220 pensionister fra aktivitetscentrene rundt i Herning, til Royal side Run. Godt 600 km blev der gået i alt!.

     

Du kan læse omtalen på TV Midt Vest her

Billederne fra dagen finder du her

 


DUS MED HIMLENS FUGLE- KULTURFEST I HERNING

  

Som en del af KULTURFEST Herning deltager Koloritten i projektet. 

I år fejres den spirende frihed og fællesskabet omkring kulturen ved at etablere en stor fællesinstallation af fugle, der breder sig over hele kommunen.

Aktuelt for Koloritten udstilles fugle i gården ved vores satellitgruppe i Nørregade 30 og her på Koloritten sættes og hænges fugle i vinduer og på bordene, lavet af medlemmer i Strikkegruppen og butiksgruppen.

Kulturfest Herning er fra 11.-18. juni.


KOLORITTENS CENTERRÅD.

Centerrådet vælges blandt Kolorittens medlemmer, og opgaven er, at sikre at Koloritten er stedet hvor aktivitet, fællesskab og trivsel er i fokus via varierede aktivitetstilbud og gode rammer for frivillige og brugere. Centerrådet fungerer i samarbejde med personalet.

Centerrådet har i år konstitueret sig med:

Centerrådsformand Lisbeth Kirkegaard, Næstformand Carsten Kuhlmann, Referent Ulla Bang, Kasserer Martinus Nielsen, Centerrådsmedlemmer: Susanne Just, Rosa Vestergård og Gynvor Kristensen.

Personale: Teamleder Allis Lunde og Aktivitetskoordinator Lisbeth Wium-Andersen.

 


Modtager du som medlem ikke mails fra Koloritten?

Hvis du (som medlem) ikke modtager mails fra Koloritten, kan det enten skyldes, at din mail-adresse ikke er oplyst korrekt eller fordi mails fra Koloritten er "havnet" i din "spam"/ uønsket bakke. 

Hvis dette er tilfældet kan du igen se mails fra Koloritten, hvis du godkender Koloritten, som "sikker".

Hvis du ikke har en mailadresse, kan du vælge, at oplyse en andens persons mailadresse, som derved modtager mails fra os, hvorefter vedkommende kan give dig besked om diverse nyheder mm. 


LÆR AT TAKLE - HVERDAGEN SOM PÅRØRENDE:

Det kan være vanskeligt at håndtere sin egen hverdag, når man er pårørende til et menneske med langvarig sygdom. Følelser som utilstrækkelighed, smerte over at se sin kære, irritation, vrede, ked-af-det-hed mm. fylder ofte alt for meget, helt uden vi ved det, og skaber ofte en følelse hos den raske af dårlig samvittighed.

I Herning kommune har vi derfor et tilbud til dig som pårørende, hvor du som pårørende, lærer at tackle hverdagen. Kurset er gratis og foregår over 7 gange, og afholdes på Koloritten, Markedspladsen 2. 

Nye kurser forventes at starte op igen til efteråret, men ønsker du at vide mere, kan du kontakte: 

Forebyggende medarbejder Elin Barslund Madsen og høre mere.

Du kan træffe Elin på: Tlf. 9628 5447.

Du kan læse mere her:


TILMELDING: 

Der kan tilmeldes enten online eller ved henvendelse til Kolorittens Information.
Læs mere i Årsprogrammet, som også er at finde her på hjemmesiden. 

Du kan "klikke" direkte videre fra Kolorittens hjemmeside til tilmeldingssiden:
På hjemmesidens forside - klik på MEDLEMSKAB. 

Der kan betales med MobilePay. Men hvis du ikke har sat din mobil telefon op til nethandel, så skal dette gøres først
Selvom du ellers kan betale andre med MobilePay - så kan det forekomme, at din mobil ikke er 'sat op til' nethandel.  
Hvordan du gør det - kan du læse mere om nederst på følgende beskrivelse.
Obs! Der er en del 'trin', som skal gøres før, det er gennemført. 

Betaling på hjemmesiden med MobilePay: Læs mere her


HJERTESTARTER

Vigtig viden: Kolorittens hjertestarter er placeret i stueplan ved trappeopgang - mellem Koloritten og Hjemmeplejen (til højre for døren ind til Hjemmeplejen)


   


BILLEDER PÅ HJEMMESIDEN

Af og til tager vi på Koloritten billeder ved arrangementer og aktiviteter. Nogle af disse billeder bliver lagt på hjemmesiden. 
Ser du et billede af dig selv, som du ikke ønsker skal være der, kan du tage kontakt til Koloritten.
Billedet vil herefter blive fjernet. 
Der er ophavsret på billederne og de må ikke benyttes i andre sammenhænge. 


  • ANTAL MEDLEMMER OG FRIVILLIGE:

    Sæson 2021-2022 pr. 2. juni 2022: 781 medlemmer og 137 frivillige.